Bel ons op +31 85 888 4750 (NL) of +32 78 484 120 (BE)

Business to Business Ecommerce

Business to Business Ecommerce 2017-06-28T09:05:03+00:00
Bel voor uw B2B Ecommerce oplossing
Wanneer u worstelt met de vraag hoe u om moet gaan met Ecommerce binnen uw Business to Business bedrijf, helpen wij u met het formuleren van oplossingen en maken een plan van aanpak.
Bel voor uw B2B Ecommerce oplossing

Bent u als groothandel of fabrikant van plan uw afnemers beter te bedienen dmv een business to business webshop en weet u niet goed waar u moet beginnen? Laat u dan adviseren door de B to B ecommerce specialisten van EcommerceResult. Wij kennen alle mogelijkheden en uitdagingen die daaraan verbonden zijn. Van strategie, via proces optimalisatie en IT infrastructuur naar logistiek en kanaalconflicten. EcommerceResult helpt u werkelijk vooruit met B to B ecommerce.

B2B ecommerce

Business to business webshop opzetten

Bij het opzetten van een business to business webshop komt meer kijken dan u denkt. Het is daarom belangrijk om te weten dat EcommersResult u helpt het kaf van het koren te scheiden. Voordat u een B to B webshop opzet moet u goed nadenken over wat u wilt bereiken met uw webshop en wat uw afnemers belangrijk vinden en nu missen in uw distributie aanpak. Wat maakt uw webshop anders dan al die andere webshops? Wat zijn uw Unique Selling Points? Hoe ecommerce technologie uw bedrijf kan helpen groeien is het specialisme van EcommerceResult.

 

Wereldwijde dekking met uw business to business ecommerce

Als bedrijf weet u als geen ander hoe belangrijk het is om samen te werken met anderen. Als u middels ecommerce technologie uw business to business webshop opzet en onderdeel maakt van een dealerportaal zult u merken dat uw bedrijf snel wereldwijd zal kunnen groeien. Dit is mogelijk doordat zelfstandige distributeurs in gebieden met minder focus rechtstreeks kunnen kopen en direct kunnen afrekenen. Door vooraf te laten betalen loopt u geen debiteurenrisico. Juist het ontbreken van dat debiteurenrisico zorgt ervoor dat u in een betrekkelijk korte periode de B2B ecommerce activiteiten van uw onderneming uit kunt breiden.

 

Business to business ecommerce dealer marketing portal.

Uniforme communicatie naar eindgebruikers ondersteund uw merkwaarden. Een geïntegreerde “marketing webshop” of “rich dealerportal “ is daarom een belangrijk instrument wat door steeds meer fabrikanten wordt ingezet voor de distributie en communicatie mbt marketing materialen. Daarnaast kan hetzelfde platform ook dienst doen om verrijkte product content voor online gebruik door dealers / retailers gestructureerd aan te bieden rekening houdend met de afspraken die gemaakt zijn mbt assortiment, prijzen, promoties etc. U bent van harte welkom als u eens van gedachten wilt wisselen over B2B ecommerce. Wij helpen u graag.

This page is also available in: Engels Duits Frans