Bel ons op +31 85 888 4750 (NL) of +32 78 484 120 (BE)

Omni Channel Ecommerce strategie workshops

Omni Channel Ecommerce strategie workshops 2017-06-28T10:56:32+00:00

Het proces om uw Omni Channel Ecommerce activiteiten te definiëren kent verschillende snelheden. Ideeën hebben tijd nodig om te evalueren en ‘sense of urgency’ of ‘sense of opportunity’ te krijgen. Wanneer het tijd is om ideeën inhoudelijk uit te werken, vinden wij het van groot belang om dit proces goed te organiseren. Eén van onze Omni Channel Ecommerce strategie workshops is bij uitstek de werkvorm waarin visie en expertise bij elkaar komen, resulterend in een fundament voor uw ecommerce toekomst.

Ecommerce strategy workshops

Inhoud Omni Channel Ecommerce strategie workshops

Een strategische workshop wordt door ons ingericht op basis van uw behoefte. De inhoud van de workshop zal veelal een of meerdere van de volgende onderwerpen afdekken:

–      bekrachtiging van de toekomstvisie

–      vertaling van visie in doelen [goals] en doelstellingen [objectives] (smart)

–      bepalen van de impact op de organisatie

–      SWOT analyse

–      vaststellen van GAP in organisatie bekwaamheden [Capabilities]

Onze workshops zijn standaard gericht op het verkrijgen van antwoorden en keuzes middels discussie en ratio. Wenst u een (zeer) creatieve workshop te organiseren, dan kunnen wij daar een van onze partners voor inschakelen.

Aanpak

In aanloop naar een workshop spreken wij met alle deelnemers. Dit biedt ons de gelegenheid om bespreekpunten en standpunten te inventariseren. Elkaar vooraf kennen heeft ook een verhogend effect op de workshop resultaten. De workshop wordt door ontworpen en op doorlooptijd gepland. Strategische workshops duren afhankelijk van de agenda een halve tot twee dagen. Tijdens de workshop houden wij de expert rol gescheiden van de facilitator rol. Dit is een voorwaarde om de expertise rol goed in te kunnen vullen. Bewaking van het proces is aan onze professionele facilitators.

Resultaat

De uitkomsten van de workshop worden door ons verwerkt in een bondige en visuele rapportage. Het is onze overtuiging dat uitgebreide rapportage de kracht van de resultaten doet verminderen.  Waar mogelijk worden resultaten verwerkt in figuratieve weergaven zoals matrices en trendlijnen. Dit format draagt bij aan de communiceerbaarheid van workshop resultaten in het vervolg van het traject.

This page is also available in: Engels Duits Frans

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!