Bel ons op +31 85 888 4750 (NL) of +32 78 484 120 (BE)

Ecommerce Online Marketing

Ecommerce Online Marketing 2017-06-29T12:55:39+00:00

De kosten van ecommerce online marketing stijgen. Hoe meer concurrentie hoe hoger de kosten per bezoeker worden. Maar wat nu als voor uw business case de grenzen bereikt zijn?  Meer kosten per order zijn verliesgevend? Er zijn veel mogelijkheden om te optimaliseren en de kosten omlaag te brengen. Onze ervaren online marketing experts helpen u daarbij. Altijd met de garantie dat wij voor u verbeteringen vinden en realiseren. Tegelijkertijd dragen wij onze kennis over op  uw medewerkers.

Ons team van Ecommerce Online marketing specialisten heeft diepgaande kennis van de onderstaande gebieden en realiseren voor u hogere conversies, lagere kosten en meer omzet.

Ecommerce SEO Search Engine Optimization

Het algoritme van de zoekmachine van Google kent ongeveer 200 variabelen waarvan er ongeveer negentig bekend zijn. Elk van deze variabelen heeft een andere weegfactor. Helaas voor bedrijven, maar Google verandert continue haar algoritme om de gebruikservaring van haar zoekmachine te verbeteren.  Onze SEO experts kennen de weg en kunnen snel aan de hand van onze SEO scan verbeteringen realiseren. Een website moet eigenlijk elk jaar geoptimaliseerd worden om de terugloop in SEO ( organisch ) zoekverkeer te behouden dan wel uit te bouwen.

Ecommerce SEA Search Engine Advertising

Google Adwords is de bekendste vorm van zoekmachine advertenties. Hoe meer vraag naar een bepaald zoekwoord hoe duurder omdat adverteerders tegen elkaar opbieden. Tóch zijn er diverse mogelijkheden om de kosten per klik omlaag te brengen. Uw “kwaliteits score” is er daar één van. Maar uiteindelijk gaat het om de balans tussen kosten en opbrengsten. Onze SEA experts vinden voor u het optimum waardoor de kosten doorgaans omlaag gaan of minder snel stijgen.

Ecommerce Retargeting, Realtime Bidding Display Advertising

Bezoekers aan uw website krijgen van u een gratis “cookie” op hun pc geplaatst waardoor u hun gedrag kunt volgen. Door deze techniek is het mogelijk om verlaters van uw website, elders op het internet te confronteren met een relevante advertentie zodat de kans toeneemt dat zij na het verlaten van uw website alsnóg bij u gaan kopen. De techniek heet “retargeting”. Middels veelal display advertising wordt er realtime geboden op een bannerpositie van een website die uw bezoeker daarna bezoekt. Deze techniek heet “realtime bidding” en biedt veel mogelijkheden. Onze display advertising experts helpen u met het inrichten of beheren van campagnes.

Ecommerce Affiliate Marketing, Vergelijkers, Kortingscodes

Affiliate marketing is niet meer weg te denken uit de online middelen mix. Het is een verzamelwoord geworden van externe sites die uw product of dienst aan de man brengen. Vergelijkers als Kieskeurig, Vergelijk en Beslist zijn daar voorbeelden van, maar ook kortingscode sites. Voor u als adverteerder is het echter van belang dat u kwalitatief verkeer binnen haalt zodat deze zo veel mogelijk omzet genereert. Slechte kwaliteit verkeer kost niet alleen geld, maar kan ook uw bedrijfsimago sterk schaden. Onze Affiliate experts zoeken met u de beste mix van kanalen uit en optimaliseren die, niet alleen op kostprijs, maar ook op kwaliteit.

Ecommerce Social Media

Social Media zijn onderdeel van het dagelijks leven geworden van een groot deel van de bevolking. Of het nu gaat om Facebook, Twitter, Linkedin, Pinterest of Instagram, vrijwel iedereen heeft wel een profiel op één of meerdere community sites. In deze communities geven mensen vaak veel informatie over zichzelf prijs. Deze informatie is voor u van belang zodat u meer te weten kunt komen van uw (potentiele) klanten. Hoe meer mensen uw bedrijf “volgen” des temeer mogelijkheden dit voor u biedt. Maar hoe krijg je trouwe volgers en welke dingen doe je nu wel en niet als bedrijf in die communities? Onze Social Media experts helpen u met het formuleren van een passende strategie, de juiste keuzes en de inrichting.

Ecommerce Email Marketing

Email marketing heeft lange tijd een slecht imago gehad. Dit kwam vooral doordat er grote email adres bestanden werden verhandeld en dat men ongevraagd allerlei commerciële boodschappen in de inbox kreeg. Door verscherping van de regelgeving op dit vlak en de mogelijkheid van het uitschrijven in elke nieuwsbrief, is het imago weer sterk verbeterd. Sterker nog, de nieuwsbrief van veel retailers wordt inmiddels erg gewaardeerd als vervanger of naast andere communicatie. Helaas gebruiken nog maar weinig bedrijven de berg met data die zij van hun klanten hebben om hen relevantere boodschappen te sturen en werken de meeste bedrijven nog steeds met een “one size fits all” methode. Onze specialisten helpen u met het ontwikkelen van een strategie, het inrichten van uw systemen en het opzetten van persoonlijke en “event driven” campagnes.

This page is also available in: Engels Duits Frans

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!