Bel ons op +31 85 888 4750 (NL) of +32 78 484 120 (BE)

Ecommerce voor Retailers

Ecommerce voor Retailers 2018-02-21T15:33:55+00:00

Ecommerce voor Retailers lijkt tegenwoordig zo vanzelfsprekend, maar dat is het zeker nog niet. Veel Retailers twijfelen nog steeds of zij Ecommerce wel rendabel kunnen krijgen. En terecht….. Voor die Retailers hebben wij goed nieuws: Ecommerce Result heeft een Smart Retail Commerce Concept ontwikkeld. Want retailen zonder Omni-Channel keuze voor je klanten is in de toekomst geen optie meer!

ecommerce voor retailers

Ecommerce voor Retailers : Strategie

Om Ecommerce voor Retailers rendabel te krijgen is een uitgekiende strategie noodzakelijk. In deze strategie zijn alle onderdelen van het Retail en Ecommerce proces op elkaar afgestemd. Vaak zien wij dat het eenvoudigweg kopiëren van Retail naar Ecommerce niet werkt of zeer inefficiënt is. Daarom hebben wij het Smart Retail Commerce Concept voor Retailers en Omni-Channel opererende online spelers ontwikkeld.

Juiste elementen

Een belangrijk onderdeel van ons Smart Retail Commerce Concept is het kiezen van de juiste afzonderlijke elementen. De elementen waaruit het concept bestaat zijn o.a. pricing, volume, channels, orderpick & logistics optimization, marketing automation en Smart IT investments. Alle elementen apart zorgen nog niet voor een rendabele case, maar de juiste keuze en finetuning van de elementen wél!

Out of the Box

Denken in standaard modellen is soms zinvol, maar leidt meestal tot een blokkade van innovatie. Een mooi voorbeeld van een innovatieve businesscase t.o.v. een standaard model in FMCG Retail is Picnic  Deze Online Food Retailer ziet zichzelf eigenlijk meer als innovatief logistiek dienstverlener en benaderd dan ook haar volledige aanpak op dat uitgangspunt. Zij zijn met een relatief lage omzet t.o.v. AH.nl al bijna winstgevend. ( 2018 ) Als adviseurs willen wij ook uw businesspartner zijn. Wij hebben in vrijwel elke branche ervaren consultants en kunnen u daarom ook helpen met een innovatieve en winstgevende aanpak van uw Omni-Channel Ecommerce activiteiten.

Oók profiteren van rendabele Omni-Channel Retail? Onze ervaren consultants helpen u met ons unieke Smart Retail Commerce Concept. Van strategie tot implementatie in één hand.

Bel of mail ons voor een onafhankelijk advies
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!