Bel ons op +31 85 888 4750 (NL) of +32 78 484 120 (BE)

IT Second Opinion en Projectherstel

IT Second Opinion en Projectherstel 2017-06-28T10:46:13+00:00

Komen deze vragen u bekend voor? Twijfelt u over de gemaakte keuzes op ecommerce / omni-channel gebied? Is uw ecommerce / omni-channel strategie wel de juiste? Sluit uw IT-strategie daar wel goed bij aan? En wordt dat grote project om deze strategie te realiseren wel goed uitgevoerd? Is die nieuw gemaakte planning deze keer wel haalbaar? En hebben we daarmee de laatste budgetoverschrijding gehad? Dan wordt het tijd om een externe IT second opinion en projectherstel traject te starten.

Van ecommerce strategie naar realisatie

Het bepalen van de juiste ecommerce / omni-channel strategie is geen sinecure. Het realiseren van die strategie is echter nog moeilijker. In de praktijk bestaat dit uit het plannen en uitvoeren van meerdere projecten, al dan niet gebundeld in een programma van projecten. Op papier en in presentaties klinkt het allemaal goed en uitvoerbaar, maar in de uitvoering valt het meestal tegen. Te vaak worden IT en technologie centraal gesteld en uit het oog verloren dat de organisatie zelf ook moet veranderen om de strategie succesvol te implementeren. De implementatieprojecten zelf zijn vaak groter dan verwacht ( de scope wordt tijdens het project uitgebreid ), duren langer dan verwacht ( waardoor uw business niet vooruit kan ) en worden duurder dan gebudgetteerd. Het gevoel ontstaat dat het project niet langer onder controle is.

Ecommerce strategie & project second opinion

Als u zich afvraagt of u met uw ecommerce / omni-channel strategie nog op de goede weg bent, of met uw IT-strategie wel de juiste keuzes heeft ingezet, dan kan een second opinion uitkomst bieden. In een korte periode valideren wij op basis van bestaande documenten en interviews hoe uw strategie en de realisatie daarvan ervoor staat. Ook als u zich afvraagt of het project wel goed wordt gemanaged, kunt u bij ons terecht. Wij stellen vast hoe uw programma of project is georganiseerd en valideren of dit goed gebeurt. Met onze analyse weet u of u op de ingeslagen weg verder kunt en op welke punten u veranderingen moet doorvoeren om de implementatie onder controle te krijgen.

Ecommerce IT projectherstel

Een goed project levert een goed resultaat binnen tijd en budget. Niet alle projecten gaan goed en zeker bij IT-gerelateerde projecten gaat het vaak mis. Als een project niet meer onder controle is of er nauwelijks voorgang wordt geboekt, dan is het tijd om in te grijpen. Wij kunnen u helpen met projectherstel. Na een korte, intensieve analyse van uw situatie gaan we aan de slag om stabiliteit en duidelijkheid te creëren. We valideren de doelstelling van het project en of er draagvlak is. Transparantie in waar het project precies staat, wie wat doet, wat wel en wat niet binnen de scope valt. We brengen interne- en externe partijen bij elkaar en kunnen oplossingen brengen voor zowel inhoudelijke issues ( technisch- of business-gerelateerd ) en organisatorische issues ( management, project-management en proces-gerelateerd ). Waar nodig grijpen we in of stellen u in staat in te grijpen. We brengen het project onder controle en helpen u het project alsnog succesvol af te ronden.

This page is also available in: Engels Duits Frans

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!