Bel ons op +31 85 888 4750 (NL) of +32 78 484 120 (BE)

Mobiel Ecommerce

Mobiel Ecommerce 2017-06-28T10:54:44+00:00

Met de komst van online betaalmethoden, zoals de iDeal integratie in mobiele bank apps, wordt Mobiel Ecommerce de komende jaren steeds belangrijker. De verwachting is dat Mobiel Ecommerce op niet al te lange termijn de verkopen via standaard PC’s en Laptops gaat overstijgen. Er zijn nu natuurlijk al online betaalmethoden die al wel toegepast kunnen worden zoals het koppelen van een betaalmethode als auto incasso of creditcard aan het account en niet te vergeten Paypal. Maar ook de twee techreuzen Apple Pay en Google Wallet. Ecommerce Result helpt u met de juiste keuzes en de juiste implementatie van Mobiel Ecommerce.

Mobile ecommerce

Wat houdt Mobiel Ecommerce in?

Mobiel Ecommerce is de naam voor het bedrijven van handel door gebruik van smartphones en tablets. Tegenwoordig zijn veel gebruikers van tablets en smartphones ook op locatie te herkennen middels Location Based Services (LBS) als WiFi Sniffing, bluetooth en iBeacons. Door de opkomst van de smartphones en tablets is het aantal Mobiele  Ecommerce toepassingen enorm gestegen. Een mobiele ecommerce website met de juiste user interface is daarom tegenwoordig net zo belangrijk als de standaard website. Voor retailers is dit nóg belangrijker omdat zij van LBS mogelijkheden gebruik kunnen maken om bezoekers in hun winkel te laten kopen en hierdoor “showrooming” tegen te gaan. Ecommerce Result is Omni Channel expert en kent alle mogelijkheden van Mobiele Ecommerce om de on- en offline shopping mogelijkheden te combineren. Ook voor B2B zijn de Mobiele Ecommerce toepassingen eindeloos.

Mobiele Ecommerce implementeren

Mobiele Ecommerce is geen doel op zich maar dient naadloos in uw bedrijf te worden geïmplementeerd. Helaas zijn er binnen bedrijven vaak verschillen van inzicht met betrekking tot Mobiele Ecommerce en “eilanden” waarop “baasjes” hun eigen domein beschermen en niet samen werken. Het is dus belangrijk om top-down een geïntegreerde omni channel strategie te implementeren waarbij de directie zélf betrokken is. Ecommerce Result helpt directies en besturen met coaching en advies om deze, soms lastige, trajecten door de organisatie te loodsen.

This page is also available in: Engels Duits Frans

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!