Bel ons op +31 85 888 4750 (NL) of +32 78 484 120 (BE)

Nieuwe Collega’s

Nieuwe Collega’s 2017-08-22T10:34:45+00:00

Wij zoeken nieuwe collega’s

Ecommerce Result is een jong bedrijf en groeit snel door haar no-nonsense aanpak én de toenemende vraag naar onafhankelijk advies, begeleiding en pragmatisch management en uitvoering van complexe omni-channel projecten op het gebied van Distributie Strategie,  IT, Organisatie, en Marketing tools. Voor alle vestigingen zoeken wij nieuwe collega’s. Door de toenemende hoeveelheid klanten met hoofdkantoren in Europa, gaan wij ook nog kantoren openen in groeimarkten zoals Spanje, Italië en Oost Europa.

Online-vs-Offline 2020

Managing Experts & Franchisenemers

Ecommerce Result zoekt de allerbeste omni-channel en ecommerce experts in die markten als franchisenemer om mee te bouwen aan het snel groeiende succes. De lokale kantoren staat niet onder leiding van een type  “manager” maar en échte Ecommerce en Omni-Channel specialist. Ecommerce Result zoekt uitsluitend specialisten met meer dan 10 jaar aantoonbaar succesvolle ervaring in Omni-Channel Retail, bij voorkeur opgedaan aan klantzijde van een grote retailer, groothandel of fabrikant / merk in een functie zoals Ecommerce Manager / Director of als Consultant bij een “Big Five” consultancy organisatie.

Senior Omni Channel Consultants

Ecommerce Result groeit snel en wil een leidende positie veroveren op het gebied van systeem-  en leverancier onafhankelijke advisering. Er is veel vraag naar onze dienstverlening omdat vrijwel elk ecommerce adviesbureau vanuit oplossingen denkt en werkt. Ecommerce Result stelt uitsluitend het succes van haar klanten centraal. Wil jij meewerken als één van onze nieuwe collega’s aan het succes van onze klanten en meegroeien met ons mooie bedrijf, neem dan contact met ons op via email of telefoon.

This page is also available in: Engels Duits Frans

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!