Bel ons op +31 85 888 4750 (NL) of +32 78 484 120 (BE)

Onze Ecommerce Omni Channel Experts

Onze Ecommerce Omni Channel Experts 2018-03-23T11:30:51+00:00

Ecommerce Result heeft zeer ervaren Ecommerce experts in huis om u tijdelijk te ondersteunen.

Interim Ecommerce managers, IT projectmanagers, Online marketeers, CRM of Marketing Automation experts?

Bel of mail ons voor de beste specialist.

Ecommerce Result adviseert bedrijven “end to end” wat betekent dat wij alle Ecommerce en Omni-Channel disciplines onder één dak hebben. Wij werken uitsluitend met specialisten in hun eigen vakgebied met langjarige ervaring. Wij geloven heilig in de passie van het vak. Wanneer je als expert op één vlak uitblinkt , wordt je daar blij van en als je blij bent functioneer je beter. Perfectie leveren voor onze klanten is hún ultieme kick. Dát is ons onderscheid! Lees verder welke Ecommerce Omni-Channel Experts wij in huis hebben.

Omnichannel experts

Strategie Experts

Of uw bedrijf nu een solide Ecommerce Omni-Channel strategie heeft of niet, wellicht is het nodig om deze te toetsen, aan te passen of volledig nieuw te definiëren. Ecommerce Result heeft Distributie- en Organisatie strategen die u helpen om “back on track” te komen met uw organisatie. Zij zijn experts in het toetsen van uw huidige strategie door middel van interactieve workshops met uw management team. Niet alleen strategisch, maar ook praktisch van aard. Want het formuleren van de juiste Ecommerce Omni-Channel strategie is het startschot voor marktgerichte verandering van uw bedrijf. Onze consultants hebben veel industrie / branche specifieke ervaring en helpen ook met de implementatie van de nieuwe of aangepaste strategie.

IT Experts

Wanneer uw bedrijf een digitale transformatie gaat doormaken, is het van wezenlijk belang dat niet alleen vanuit het “traditionele IT perspectief” gekeken wordt, maar dat veranderingen gestuurd gaan worden door de business. Onze Ecommerce Omni-Channel IT Experts begeven zich continue op het snijvlak van IT en de business en zien IT als “enabler” van de business. Zij zijn experts in het simplificeren van complexe IT structuren en helpen de business met zo slim mogelijke IT investeringen haar doelen te bereiken. Of het nu gaat om een B2B of B2C webshop, PIM, DAM of MDM systeem, POS oplossingen, Marketing Data, Analyse of Business Intelligence oplossingen, onze gespecialiseerd consultants hebben alle ervaring in huis!

Marketing Automation CRM Experts

De wereld van digitale verkoop processen biedt vele kansen voor bedrijven die verder kijken dan de basale transactie gegevens. Onze Marketing Automation CRM Experts benaderen Marketing vanuit het principe van “ÉÉN KLANTBEELD” Zij helpen u met het opbouwen van een kwalitatieve en rendementsvolle stroom verkeer naar uw webshop(s) of website(s) d.m.v. alle relevante kanalen. Daarna is het noodzakelijk dat alle klant informatie zoals aankoophistorie, social media, email marketing, surf gedrag etc. wordt samengevoegd zodat de klant vanuit één klantbeeld verder bediend kan worden. Deze integrale manier van werken is doorgaans erg complex voor organisaties. Onze Marketing Automation CRM Experts kennen niet alleen alle technische facetten maar zijn ook bedreven in het activeren van de gehele organisatie.

Organisatie Experts

Als uw organisatie een digitale transformatie doormaakt verandert er veel. Zowel op het vlak van IT, processen en systemen, maar vooral ook op het gebied van mensen. In veel bedrijven werken mensen al jaren op dezelfde manier. Dit kan bij veranderingen problemen geven. Als bijvoorbeeld een groothandel of fabrikant / merk besluit ook te gaan verkopen aan consumenten via een webshop dan verandert er veel. Het bedienen van consumenten is totaal anders dan het leveren aan wederverkopers en zorgt vaak voor strubbelingen binnen organisaties. Onze Organisatie Experts begeleiden uw bedrijf en medewerkers op een eenvoudige en zeer effectieve manier voor, tijdens of na een “digitale transformatie”

 

Spreekt onze aanpak u aan? Neem dan gerust contact met ons op voor een verhelderende kennismaking.

This page is also available in: Engels Duits Frans

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!