Bel ons op +31 85 888 4750 (NL) of +32 78 484 120 (BE)

Over EcommerceResult

Over EcommerceResult 2017-09-06T14:08:50+00:00

Ecommerce Result is opgericht in 2013 en voortgekomen uit een samenwerking van zelfstandige top consultants in Retail, Ecommerce, IT en Organisatie ontwikkeling. Allen met de gezamenlijke visie om hoogwaardige Ecommerce- en Omni-Channel kennis te bundelen voor Retailers, groothandels en merken. Bedrijven daadwerkelijk vooruit helpen is de missie. Naast Nederland werkt Ecommerce Result ook in België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Het team van Ecommerce Result bestaat momenteel uit 54 associates en consultants.

Ecommerce Result is een onafhankelijk gespecialiseerd Ecommerce & Omni-Channel advies- en management bureau. De consultants en associates van Ecommerce Result hebben 10 tot 15 jaar jaar ervaring in één of meerdere Ecommerce, IT en/of retail disciplines.  Ecommerce specialisten die met passie voor hun klanten werken en pas stoppen als het werk klaar is. Wij adviseren onze klanten over de breedte van de organisatie. Dit betekent dat wij strategie, organisatie, IT én Marketing Intelligence ( CRM, CLM, BI en DMP ) specialisten in huis hebben.

Wat doet Ecommerce Result niet?

  • Wij zijn geen traditioneel consultancy bureau die graag veel uren schrijft
  • Wij werken niet met Junior Consultants die uw organisatie onnodig belasten met vragen
  • Wij sluiten geen langjarige overeenkomsten, maar werken per compact project of per fase. Na elke stap bent u vrij om met de informatie zélf verder te gaan
  • Wij schrijven geen dikke rapporten; die leest vaak niemand aandachtig door en verdwijnen daarna doorgaans in een lade, maar u heeft wel uren betaald voor het schrijven
  • Wij gebruiken geen wollige taal, maar directe communicatie zodat iedereen snel begrijpt wat we denken en doen

Wat doet Ecommerce Result wel?

  • Wij combineren visie en diepgaande gespecialiseerde kennis met een pragmatische aanpak
  • Wij werken uitsluitend met Senior Consultants met meer dan 10 jaar werkervaring in hun eigen vakgebied
  • Wij schrijven compacte, begrijpelijke en snel leesbare samenvattingen en documenten. We maken duidelijke afspraken vooraf met compacte stappen of fasen en deliverables. Wij communiceren net zo makkelijk met directies als met mensen op de werkvloer.
  • We doen wat we zeggen, en zeggen wat we doen. Wij blijven en schrijven geen uur langer dan noodzakelijk. Wij houden periodiek contact met onze klanten om te monitoren of men progressie maakt.

Spreekt onze aanpak u aan? Neem dan gerust contact met ons op voor een verhelderende kennismaking.

This page is also available in: Engels Duits Frans

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!