Bel ons op +31 85 888 4750 (NL) of +32 78 484 120 (BE)

Workshop op locatie

Workshop op locatie 2018-03-01T16:04:34+00:00

Workshops als onderdeel van een project zijn inmiddels heel gebruikelijk. Voor Ecommerce Result is het een beproefde manier om laagdrempelig en snel tot de kern van het vraagstuk te komen. Om elk bedrijf snel aan goede inzichten te laten komen, organiseert Ecommerce Result nu ook een Workshop op Locatie !

workshop op locatie

Makkelijk : Workshop op Locatie

Veel bedrijven vinden het fijn om extra kennis in huis te halen bij een project om fouten te voorkomen. Veelal zijn dit vraagstukken op het gebied van Distributie Strategie, Ecommerce (IT) oplossingen of vraagstukken van organisatorische aard. Denk daarbij aan het opzetten van een Ecommerce team, het creëren van draagvlak voor veranderingen of een compleet verander programma. Om organisaties en afdelingen laagdrempelig te kunnen helpen, hebben wij een uniek workshop concept ontwikkeld om vraagstukken snel beantwoord te krijgen.

Uniek Workshop Concept

In ons unieke workshop concept belichten wij in één dagdeel alle facetten van één bepaald onderwerp en diepen dit uit volgens het zogenaamde “pressure cooker” concept. In een informele setting met maximaal 5 personen behandelen wij vrijwel alle onderwerpen binnen het Ecommerce werkveld. Wel is het belangrijk dat de deelnemers sterk gefocust zijn en interactief deelnemen. Onze “kok” fungeert tijdens zo’n workshop als “aangever”. De groep vult met hun kennis aan. Dus een beetje huiswerk van tevoren is een essentieel onderdeel van jouw voorbereiding.

Branche kennis

Ecommerce Result consultants hebben kennis van veel verschillende branches. Van Fashion tot Food, van Automotive tot Verf, je kan het zo gek niet bedenken of wij hebben de kennis van uw branche in huis. In onze Pressure Cooker workshops op locatie, behandelen wij dus niet alleen algemene aspecten, maar zoomen wij ook in op uw specifieke branche wensen /eisen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan data standaarden, juridische aspecten, duurzaamheid, keuringsinstanties etc.

Welke workshops op locatie?

Voor o.a. de volgende onderwerpen geven wij workshops op locatie:

  • Distributie Strategie : hoe kan ik door veranderingen duurzaam groeien in de wereld van Amazon en Alibaba?
  • Ecommerce IT : welke tools heb ik nodig voor Omni-Channel Distributie?: CMS, Webshop, dealerportal, POS, PIM/DAM?
  • Marketing & Automation: marketing tools: van CRM oplossing via DMP tot volledige Marketing Automation oplossing.
  • Organisatie: hoe richt ik mijn Ecommerce organisatie in: Draagvlak, Profielen en verander management.

Vraag hier uw “Pressure Cooker” workshop aan

Heeft u óók een vraagstuk waarbij u extra kennis nodig heeft? Distributie Strategie, Webshops, Dealerportalen, PIM/DAM, CRM, Marketing Automation of veranderen van uw Ecommerce organisatie? Met één van onze workshops helpen wij u snel!

Vraag hier uw workshop aan
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!